1-4 53 min Näset
1-5 56 min Näset

Laget: Hampus - Mike, Wallnér, Kevin, Nikki - Owen, Erik R, Anders - Hultenius, Ferna, Jompa
På bänken: Patrik, Petter, Simon.

Näset börjar bäst men det skapas inget. Efter ca 15 minuter tvingas Wallnér utgå pga en vadskada och Patrik hoppar in. Strax efter gör Näset 1-0 efter ett anfall på deras vänsterkant kommer bollen in centralt vid straffområdet där deras anfallare skjuter och bollen går under Hampus. Näset är det bättre laget och hotar oss ofta i djupled. Vi försöker bygga vårt spel från backlinjen via mittfältet men missar lite för ofta passningarna. Periodvis har vi ett okej passningsspel men har svårt att skapa några chanser. Näset har en del chanser men bl.a. ett stolpskott annars räddar Hampus de skott som går mot mål. Vi får en hörna som går över alla men Owen tar bollen i bortre delen av straffområdet vid kortlinjen och lobbar över första försvararen och försöker dribbla sig till skottläge men skottet blokeras men Hultenius tar returen och blir fälld och vi får straff. Anders sätter säkert straffen. Vi har jämnat ut spelet men Näset är vassare framåt. I slutminuten får Näset en omställning där de slår bollen i djupet centralt, Kevin får inte tag i bollen och deras anfallare gör 2-1 fri med Hampus.
1-2 i paus. Näset har varit det bättre laget men vi har kommit in mer i spelet, synd att de fick 2-1 precis innan paus.
På drygt 10 minuter dödar Näset matchen. Efter 3 minuter kommer en långboll som Patrik missar, Mike hinner fram och täcker skott men den höga returen går till en Näsetspelare som nicklobbar bollen i krysset bakom en chanslös Hampus. Strax efter tappar vi bollen i uppspelet och Näset ställer om och kommer runt på kanten och slår bollen snett inåt framför mål och sätter säkert 4-1. Inte nog med detta, några minuter efter deras 4-1 kommer de alldeles för lätt centralt och blir fri med Hampus som gör en kanonräddning men på returen slår en fri Näsetspelare in 5-1. Hampus får sig ett spel och får en varning. Efter detta går Näset ner i tempo och matchen jämnar ut sig. Simon som kom in i halvlek snurrar sig igenom halva försvaret och spelar in bollen framför mål där både Ferna och Jompa är fria men en Näsetförsvarare får en tå på bollen som går någon decimeter utanför stolpen. Båda lagen har några halvchanser i en avslagen match som Näset kontrolerar.
Vi gör en mindre bra match men Näset gör oss dåliga och tog tillvara på våra misstag på ett effektivt sätt.